Rob Bresser

Gedurende de eerste fase van mijn zakelijk leven heb ik carrière gemaakt in internationaal asset management. Na verkoop van mijn bedrijf in 2003 kon ik een burn-out niet langer ontkennen. Achteraf gezien is dit een keerpunt geweest in mijn leven.

Ik ben mij in het Boeddhisme gaan verdiepen en heb meditatie (Vipassana) trainingen gevolgd. Enkele jaren later ben ik gestart met de opleiding tot Certified Core Energetic Practitioner (CCEP) aan het Institute of Core Energetics in New York. In deze vierjarige opleiding staat de integratie van lichaam, geest en gevoelens centraal om van daaruit anderen te kunnen begeleiden bij hun persoonlijk proces. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder Stembevrijding, Meesterschap in Contact, Tantra, Radically Alive Leadership, Opstellingen en Mastering Respectful Confrontation. Doorlopend volg ik met regelmaat opleidingen en trainingen.
Voor het werken met relaties ben ik gecertificeerd Exceptional Marriage Mentor (EMM) en Emotionally Focused couples Therapist (EFT).

Ik ben getrouwd en wij hebben twee volwassen dochters. Mijn zakelijke achtergrond, diverse opleidingen en persoonlijk ontwikkeling vormen de basis van waaruit ik mensen en organisaties bij diverse issues kan begeleiden hun eigen weg te vinden. Ik werk integer, discreet met passie en een open hart.

Rob Bresser