Doelgroepen

Het werken met bewustzijn (mentaal) en lichamelijk ervaren (voelen) geeft snel een blijvend resultaat op alle vlakken van het menselijk bestaan.

Zakelijk kun je denken aan het oplossen van fricties/conflicten tussen collega's, business counseling, stress en burn-out situaties en teambuilding.
Privé ligt de aanleiding veelal op het vlak van algemene levensvragen, weinig energie ervaren, gevoelens van onvrede, jezelf geremd voelen ergens voor te gaan, in contact willen komen met je verlangens of meer uit je leven willen halen.

Daarnaast begeleid ik ook relaties, waarbij ik veelal samenwerk met mijn vrouw (ook lichaamsgericht therapeut). Het is onze ervaring dat dit een duidelijke meerwaarde heeft in het werk. Voor meer informatie zie onze website voor relatietherapie.

Enkele keren per jaar organiseer ik workshops. Actuele informatie vind je op de facebook pagina van Core-in-Business, zie hiervoor de link onderaan deze pagina.

Ik werk discreet op een rustige en representatieve locatie in het centrum van Haarlem, desgewenst kan ik in de engelse taal werken. Werk op locatie of eventueel via FaceTime (als de afstand moeilijk overbrugbaar blijkt) is bespreekbaar.

Albert Einstein

'Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value'

- Albert Einstein